Burgemeester Rob Metz heeft woensdag 3 december jl. Nelleke Nieuwboer officieel benoemd tot fractie-assistent van Democraten Soest Natuurlijk (DSN). Zij volgt in deze functie Martin Stolk op, die geen kans meer zag zijn dagelijkse werkzaamheden te combineren met het werk voor DSN; waar mogelijk zal hij zijn kennis en kunde wel blijven inzetten voor DSN.

 

Nelleke Nieuwboer woont sinds 2011 in Soest en is al vele jaren zeer actief in de culturele sector. Ze is zangeres/zangdocente en is op freelance basis werkzaam voor kunststichtingen en -organisaties. Daarnaast heeft zij biologisch (dynamische) landbouw gestudeerd. Deze combinatie van interesses en ervaring sluit goed aan bij datgene waar Democraten Soest Natuurlijk voor staat. Het is dan ook mede om die reden dat wij blij zijn met de versterking van  Nelleke.