Dit weekend was het weer raak op station Soest-Zuid, ditmaal bij de fietsenstalling langs de Koningsweg. Een ravage (zie de foto’s). Ook nu nog niet opgeruimd en het is inmiddels maandagavond!

 

Wat gaan we hieraan doen als gemeente? Meer surveilleren door de politie, eerder 112 bellen bij het signaleren van deze acties, of ook voorlichting op scholen, te beginnen op de lagere school en ook naar ouders? Wellicht moeten we zelfs deze fietsenstalling opheffen en de stalling bij het station uitbreiden met lockers. Deze vernielingen kosten alle inwoners van Soest veel geld, geld dat aan andere en betere dingen besteed kan worden. Ouders, neem uw verantwoordelijkheid en vertel uw kinderen over de kosten van deze vernielingen.   Uiteindelijk zult u als ouder op zeker moment ervoor opdraaien in de vorm van een belastingverhoging.

Hoe denkt u over deze vernielingen en wat ertegen te doen?