Gemeente hanteert nieuw beleid:
TOCH BOUWEN OP DR. DE VOSLAAN
Nadat de gemeenteraad in de afgelopen jaren eerst twee maal tegen heeft gestemd, heeft een meerderheid vorige week toch ingestemd met de bouw van één woning op een veldje aan de Dr. de Voslaan. De reden daarvoor is dat de gemeente een aantal jaar geleden nieuw beleid heeft ingevoerd, waardoor er volgens de huidige collegepartijen geen mogelijkheid meer zou zijn om die bouw tegen te houden. Met andere woorden: het college heeft tijdens het spel de regels veranderd en daarmee zou 2 x NEE toch JA moeten worden.

DSN heeft zich altijd verzet tegen de bouw van een woning op dit terrein. Niet alleen omdat bouwen hier ten koste gaat van de ‘groene long’ in deze woonwijk, maar ook omdat een woning op deze plek achter bestaande woningen niet past in de wijkstructuur. Daarnaast zijn wij van mening dat het niet past om op basis van veranderd beleid nu toch het bestemmingsplan te wijzigen. Hoezo betrouwbare overheid?

Dr de Voslaan 2

Dr de Voslaan 1