Vanavond hebben de inwoners van Overhees twee dingen gehoord van de wethouders Van Berkel en Pijnenborg: 1) fijn dat u met zoveel naar de informatieavond locatie nieuwe Sporthal bent gekomen en 2) deze locatie ligt in de wijk Overhees.

Het bleef de boodschap gedurende de hele bijeenkomst, ook toen de aanwezigen werden uitgenodigd deel te nemen aan een participatietraject over de nieuwe Sporthal: ze kunnen tijdens de zomermaanden in 2 workshops meepraten over de nieuwe sporthal in Overhees, waarna in september de uitkomst daarvan aan inwoners en gemeenteraad gepresenteerd zal worden.

En wij ons tot die tijd maar afvragen waar de nieuwe sporthal van Soest zal komen…..!

Het is duidelijk voor DSN: “Er zal betere communicatie en participatie met bewoners moeten komen”. En die sporthal, die mag natuurlijk niet in deze wijk komen.

Jammer dat ook het voorstel om Beukendal te renoveren het niet zal gaan halen in deze raadsperiode, dit daar 20 april in de raadsvergadering al is gebleken dat hiervoor geen meerderheid te behalen is. Ook dit onderzoek is in feite een fopspeen.

De besluitvorming inzake de sporthal zou wat ons betreft beter over de verkiezingen heen getild kunnen worden.

sporthal orlando overhees