installatie Holger en AngeliqueTwee nieuwe fractieassistenten voor DSN:

Holger van Gorkum en Angelique van Zuilen-van Oostrum

Burgemeester Rob Metz heeft vrijdag 22 december 2017 tijdens een officiële bijeenkomst in het gemeentehuis twee nieuwe fractieassistenten van Democraten Soest Natuurlijk (DSN) geïnstalleerd: Holger van Gorkum en Angelique van Zuilen-van Oostrum.

Beiden hebben heel veel zin in hun nieuwe taak. Ze maken in deze functie officieel deel uit van de fractie, maar niet van de gemeenteraad. Zij ondersteunen de fractie in beleidsmatige en praktische zin en ze kunnen DSN vertegenwoordigen tijdens gemeentelijke commissievergaderingen, werkbezoeken en/of andere bijeenkomsten.

Wij zijn blij met deze versterking en feliciteren Holger en Angelique van harte met hun installatie; uiteraard wensen we hen ook veel succes én plezier in hun nieuwe functie.