foto van Democraten Soest Natuurlijk.

Stem DSN lijst 11 – het enige écht groen

Groen is een van de belangrijkste kenmerken van Soest. Het maakt ook het wonen hier zo fijn. Alle partijen roepen dit in de aanloop naar de verkiezingen, maar in de praktijk handelen ze er vaak niet naar. Dat zie je terug in soepele kapvergunningen van het groen in de wijken tot plannen om de polder vol te bouwen.

In de afgelopen vier jaar hebben wij als énige partij gestreden vóór het groen van Soest en Soesterberg. We hebben verschillende winsten geboekt en dat willen we graag blijven doen. Dat is ook bittere noodzaak, omdat de rode contouren constant onder druk staan. Er zijn zelfs groene (!) partijen die open staan voor het oprekken van de contouren om te bouwen in ons prachtige buitengebied. Het moet niet gekker worden!

DSN staat echt voor het behoud van de natuur. Dus nooit bouwen buiten de rode contouren en het wijkgroen behouden. Stem 21 maart het enige écht groen ~ stem DSN, lijst 11. Uw stem, onze inzet.